O nama

PODIZNA TEHNIKA Beograd projektuje, montira, održava i remontuje kranove (električne kranove sa dizalicama, industrijske kranove, kranove sa pokretnim i fiksiranim hidrauličnim platformama za podizanje, kao i pokertne kranove).

Remont kranova radimo na kranovima kapaciteta od 1 do 500 tona.

PODIZNA TEHNIKA projektuje nove kranske šine, obezbeđuje rezervne delove i sprovodi remonte starih šina uključujući i sprovođenje geodetskih istraživanja.

Sve pomenute usluge pružamo po principu “ključ u ruke” uz obezbeđivanje potrebne dokumentacije i sertifikacije zahtevane od strane nadležnih institucija.

PODIZNA TEHNIKA Beograd svoje usluge remonta kranova i dizalica pruža i drugim proizvođačima kao što su: SWF, ABUS, KONEKRANE, BALKAN CAR, STAHL, DEMAG, METALNA, RUSSIAN CRANES...

Radimo i remont ELEKTRIČNE OPREME kranova uključujući fidere, elektro-ormare, kontrolne ploče, regulatore frekvencije itd.

PODIZNA TEHNIKA zapošljava 17 radnika, 5 inženjera, menadžere prodaje i administrativne radnike.

U slučaju da se odlučite na saradnju sa nama, biće nam pravo zadovoljstvo da naše iskustvo iskoristimo u ispunjavanju vaših zahteva.

Prostorije PODIZNE TEHNIKE Beograd se nalaze u Beogradu u ulici Mladenovačka 11 u Žarkovu. Za kontakt možete koristiti podatke ili form na KONTAKT stranici.


PODIZNA TEHNIKA